Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 10 december 2012

Bara en!

Den här mössan finns bara i ett exemplar. 
Det gröna velourtyget är slut och jag köpte endast en traktorreflex från Glada grodan.
Allt kanske går att köpa in igen om man lägger manken till...Hitta rätt färg, fler färdiga reflexer... lite knöligt, fast inte omöjligt. Men det tänker jag inte göra. Jag letar hellre upp något annat roligt. Häpp!

Så passar den dig... eller snarare ditt barn (1-2 år) så tycker jag du ska slå till!

Storlek 48
159krInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...