Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 3 december 2012

Lunchrast

Lite fil och flingor i magen och så kör jag lite till. På förmiddagen har jag varit iväg och köpt rosa tyll. Det är väl bara att vika sig för trycket... Rosa tutu´s är da shit! Det är vad alla små flickor vill ha. Vi vuxna försöker med gröna, svarta och turkosa, men när småtjejerna får syn på en rosa börjar ögonen glittra!

Annars har jag fullt upp med beställningar. Det är inte så att beställningarna är massor, det är snarare tiden som är liten. Men jag betar av er en efter en, i tur och ordning.... och lite efter färg på tråden såklart. ;)

På onsdag tar jag med mig symaskin och annat pyssel till butiken. Öppet 11-18 onsdag och fredag, men sedan stänger vi några dagar eftersom vi kryper in i en julbod på Stora torget.
8-12 december hittar ni mig där. Hoppas vi ses!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...