Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 26 december 2012

Julklapp...

...till mina brorsöner uppe i norr.
De hade faktiskt önskat sig något från Oopsie Nelly, vilket är fantastiskt smickrande att två grabbar i 20-årsåldern gör, och då blev det varsitt förkläde. Jag hoppas det passade.Jag tänker att detta kanske kan vara något för pappor och mor/farföräldrar... 
Får se om intresset finns. i så fall återkommer jag lagom till Farsdag.
God fortsättning nu!
E.

2 kommentarer:

  1. Hej Elisabeth. Jag kan intyga att grabbarna blev supernöjda med sina fina förkläden och grytlapparna som du sytt!! Tack för den söta ängeln och korten på barnen, så fina (fast vi skulle ju inte ge varandra något!) Vi saknade er på julafton. Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Fast korten ville ni väl ha? ;) Och ängeln hade jag redan köpt till dig innan vi bestämde det.
    Kram E.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...