Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 22 december 2012

Nu så

Efter att ha dreglat och suktat... Längtat och drömt... Våndats och funderat...

Äntligen tryckte jag på kassaknappen och beställde hem en massa fint! Pengar får man väl nya? ;)

Det känns iallafall bra. Tyger och applikationer som är superfina! Hoppas ni också kommer att tycka det. Jag återkommer med fler bilder när jag fått dem, vilket kommer att ta ett par veckor. Tills vidare får ni en liten hint om vad som komma skall:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...