Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 16 februari 2013

Inspirationen kickar in!!

Härlig känsla! Jag sitter i butiken och klipper ut det jag tänker ska bli en ny börsmodell. Har ingen symaskin eller nålar heller men testar att vecka och sätta ihop på låtsas liksom... Och det ser sååå bra ut! Tjoho! Nu bara längtar jag hem för att sy ihop på riktigt och se om det blir bra!

Blir det bra lovar jag bild blixtfort!! :)

Tills vidare får du hålla tillgodo med Nelly i flygplanet på väg hem igår.
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...