Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 24 februari 2013

Tuffar till mig i år!

Det är lite trist när man måste säga nej till en beställning. Men jag har lovat mig själv att inte lova folk att fixa de tyger eller material de vill ha om jag inte har det hemma. Jag kan inte ge mig ut på tygjakt eller loppisjakt så ofta som jag tidigare gjort. Det slutar alltid med att jag går back. Ibland för att jag får jaga runt halva stan och Internet efter det som önskas och ibland för att kunden sedan ändrar sig.... Ja, det händer... Så nu är jag lite tuffare och det som finns är det som finns att använda sig av.

Sedan är tygjakter väldigt kul, men de ska helst ske av hjärtans lust, inte för att jag måste hitta just ett gråblått tyg i rätt nyans... t.ex. 

Visst låter jag tuff!? 
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...