Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 29 maj 2013

Dagens arbete

har bestått i:
Haklapp
Kulpåse
Kulpåse
Kulpåse
Lektugevimpel
och så har jag gjort ytterligare två vimplar, en börs, en liten väska, samt förberett nyckelband tills den dagen då jag får mina hakar. Dessutom har jag klippt ut tyll till en kjol och en lampa. Och strukit en massa barnvagnsvimplar som nu ligger klara och bara väntar på bjällror. Kära nån... när jag ser det så här så inser jag ju att jag gjort massor!! Jag har en tendens att se det jag inte gjort snarare än det jag lyckats med. Men så här svart på vitt blev det ju väldigt tydligt att jag jobbat idag! Puh! :)

Kram E.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...