Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 11 maj 2013

Irriterande!

Jag har gjort det igen!
Satt knappen på fel håll!
Ibland undrar jag om jag är liiite dum i huvet...
Den här gången gick det inte så bra som sist. Eftersom det var jersey så gick ju tyget sönder när jag försökte ta bort knappen. Det var bara att ge upp, gråta en skvätt och slänga ski... eller jag menar scarfen i papperskorgen...
Tröttsamt...
och slutligen torkade jag tårarna, bet ihop och sydde en ny!

Så nu kan IngaLills lilla barnbarn dregla på pingviner. 
Det är det inte alla som får.
Slutet gott,
allting gott!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...