Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 8 maj 2013

Nu så...

Vad göra med ett huvud fullt av idéer och funderingar?
Jo, köpa en snygg anteckningsbok där allt töms ut vid behov!


Jag är ju som alla vet listälskare och har länge jobbat på att skriva ner allt som ska göras. Problemet är väl att mina anteckningar finns överallt! I mobilen, i almanackan, post-it, på kvitton och kuvert, utspridda i köket och andra ställen. Nu ska det bli mer samlat tänker jag. Vi får väl se hur detta fortskrider... Inatt låg min lilla nya kompis iallafall bredvid min säng eftersom den fick ta emot tankarna som poppade upp precis innan jag somnade. I morse när jag tittade på mina anteckningar var de fint uppdelade i Priolista 8/5, Att köpa när jag får råd och Inför mässan 1/6. Känns lovande...

Nu, tyllampa!
Bilder kommer!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...