Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 8 december 2013

Uppdatering

Det är mycket att göra så här innan jul. Hemma, på skolan och med beställningar och marknader. Hemma ska man ju pyssla och köpa julklappar, fundera på finkläder och Luciakronor. På skolan är det knapert med personal, utvecklingssamtal in i det sista och betygen som ska bli satta. Marknad är det bara en kvar nu (på söndag, om 1 vecka), men jag vill som vanligt ha med lite nytt...Får se hur det lyckas. Beställningarna är ju prio 1.

Bloggen får som vanligt stryka på foten. Ikväll har jag klippt ut dagiskassar och förkläden. Tryckt/målat namn och förberett applikationer. Nu tar jag och knyter mig. Men jag känner att jag ligger nog rätt bra till ändå. Även om det känns mycket så kommer jag hinna få iväg allt innan jul. Bara tyllen kommer som jag har beställt så att jag kan göra lampor i veckan. Schenker behöver några dagar extra på sig...fast så här i juletid gör nog Posten det också.

Undrar du hur din julklapp ligger till är det bara att höra av sig. :)

Vi ses när vi ses!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...