Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 21 januari 2013

Ändrade planer.

Hmmm... det där med fokus... Inte min starka sida. Jag är överallt och ingenstans känns det som ibland. Det kan vara så att jag får massor gjort, men det kan också gå en hel dag då jag bara börjar på en massa grejer och avslutar dagen frustrerad över att inget blivit gjort.

Idag har det blivit gjort. Men inte alls det jag tänkte.

Jag började bra med att äntligen skicka in min momsredovisning. Skönt!

Sedan skulle jag ju klippa, sy, skissa och vira lampor. Men plötsligt städade jag för fullt i mitt syrum. Det var smutsigt och lite äckligt... och framförallt STÖKigt!! Grejer överallt. Påbörjade projekt, papper, band, skräp, påsar med grejer jag haft med på marknader. Jag låg så långt efter med att packa upp och slänga att nästan var pinsamt. Så visst behövdes det. Och stenarna fullkomligt trillade av mina axlar ju mer ordning som uppstod och ju mer av golvet jag såg. Jag kände verkligen att det var dags att passa på. Vem vet när jag får ett ryck på detta viset igen!? Jag har gått och våndats för detta länge. Stått och tittat ut över kaoset och inte vetat var jag skulle börja.

Det roliga är att jag nog hoppades att det skulle bli gjort snart för jag tog några bilder på stöket för inte så länge sedan. Och vad glad jag är över detta! Vilken förändring! Se själva bara:

Här har jag t.o.m. städat undan symaskinen!! :)
Den är nedpackad och väntar bara på att lämnas in.
Och så min numera hyfsat städade tyghylla med farmors gamla syask.Så, idag var det riktigt bra att jag inte höll mig till planen. Den behöver också tas tag i, men det blir ju så mycket roligare nu när rummet är i ordning och grejerna ligger på sina rätta platser.

Imorgon skoljobb, men på onsdag är jag i farten här hemma igen!
Vi ses!
E.
(MYCKET nöjd med mitt städryck!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...