Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 4 januari 2013

Nytt år!

Idag har jag så sakteliga börjar tänka på jobb igen... Jag känner i hela kroppen att jag behöver varva ner, men det är svårt. Jag och Nelly åkte in och inventerade mina grejer i butiken. Jag måste ju göra det inför bokslutet.

Jag passade även på att fota det mesta. Dels för att jag varit dålig på det och det är kul att ha, men även för att jag tänker bli mer aktiv i bloggbutiken här på sidan.

Nelly fick prova några mössor. Fina tjejen!
Se fler mössor på min nya "Till salu-sida" här ovanför:

Nu hoppas jag på ett härligt 2013. Ett år då jag får skapa och må bra. Ett år då fler upptäcker mina saker och vår butik. Ett år då jag kanske vågar tro på min dröm...

Tack alla ni som redan stöttar, tittar in och läser min inlägg. Utan er vore Oopsie Nelly ingenting!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...