Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 9 januari 2013

Skallar

Har hämtat fina tyger som jag beställt från michas i Tyskland. Blev lite snopen över dödskallarna bara. Det gör väl inte så himla mycket men jag tog verkligen för givet att de skulle vara som de med svart botten som jag hade hemma. Och så var de bara så mycket större... Det är som när man förväntar sig att något ska smaka sött och så smakar det salt... Fast det blir kanske också lite äckligt på nåt vis. Det här blev bara just... Snopet!
Fina...men vad ska jag ha så stora till??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...