Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 11 januari 2013

Remake

Förra veckan ramlade Nelly och slog sönder sina tights på knäna. Även knäna slog sig och har numera varsitt plåster. Men detta har vi nu kommit över och säg den olycka som inte för något gott med sig?? Va, säger man inte så?! ;)

Hur som helst. Av de trasiga tightsen gjorde jag en kjol. Lite söt blev den allt...och Nelly godkände den direkt. Värsta hopp, dans och springkjolen tydligen!

Tjoho!
Kjol av gamla tights... bra idé tycker jag nog.Svårt att få ett skarpt kort på den här lilla damen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...