Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 14 januari 2013

Apor och giraffer

En favorit i repris... Nästan iallafall, för det är i nya färger. Rosa, turkos och gul. Jag fick tag i 60 cm i en tyggrupp på Facebook. Lycka!

Förra gången jag hade detta tyg såg det ut så här. Det finns faktiskt en liten bit kvar... Räcker till en liten mössa. Så man kan syskonmatcha. :) 


Det känns att jag jobbar mer nu. Tiden räcker inte till. Bloggen måste jag hålla liv i och beställningarna jobbar jag med saaakta men säkert. En söm om dagen typ. Men allt annat som bubblar runt i huvudet får vänta. Vänta på vaddå? Bättre tider? Mer tid? Hahaha!

På onsdag den här veckan försvinner min sydag eftersom jag ingår i en grupp på skolan som ska arbeta då, men idag kom jag på att jag kan kvitta den dagen mot måndag nästa vecka, så nu är jag lite gladare. 2 sydagar nästa vecka! Som förra året ju!! Jippie!

Så, ni som väntar på att jag ska höra av er med beskedet att er beställning är klar. Vänta bara! Nästa vecka kör jag så det ryker! Om nu maskinen håller...Hoho... Den är fortfarande lurig. Jag har bestämt mig för att lämna in den vid nästa löning. Och min gamla Husqvarna verkar plötsligt ha vilat upp sig och syr nu jättefina sömmar (peppar, peppar...) igen, så jag är inte helt strandsatt längre.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...