Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 9 januari 2013

Lite av en skitdag...

Min symaskin är inte kry. Jag lagade min väska häromkvällen och var mycket stolt över att jag inte skulle behöva gå till en skomakare och be om hjälp. Skulle kanske ha varit klokare... min maskin tålde inte det där tjocka lagren antagligen och gör nu märkliga små öglor på undersidan av sömmen. Det hjälper något att öka trådspänningen en väldig massa, men då går ju tråd*#xxx sönder stup i kvarten. Och jag som bara hatar att skarva en söm!! Nejtack!! Fult!!

Så jag är lite ledsen just nu...

Choklad?! Jatack!! Gott!!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...