Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 8 september 2013

Bra jobbat!!

Idag har jag verkligen jobbat på!* Klappar mig stolt på axeln!* Tiden har bara försvunnit de senaste dagarna och de där seten bestående av börs och nyckelband har bara legat där utklippta och tittat förebrående på mig. Ska du aldrig sy oss?? har dom pipit med gnällig röst. 

Nu är (nästan) alla ihopsydda. De som inte blev klara får dyka upp som nyheter på någon marknad framöver. Inbokat hittills i höst är 5 oktober och första Adventshelgen. Mer info kommer såklart! Och jag kanske dyker upp på fler ställen, inga datum klara än bara.

Ikväll kunde jag i alla fall räkna till 18 nysydda set. De följer med mig till jobbet imorgon. Och de som inte faller någon i smaken där kommer upp till försäljning på Facebook i slutet på veckan.

Här är nästan alla börsar samlade på en bild:


Nu blir det skönt att sova!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...