Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 29 september 2013

På syfestival

Igår var jag på Syfestivalen på Åhaga.
Det är alltid lika trevligt och hade jag haft obegränsade tillgångar hade jag kunnat handla en massa!! Den här gången hade jag bestämt mig för att koncentrera mig på lapptygsförsäljarna som kan erbjuda riktiga guldkorn. Sådana tyger är svåra att köpa på nätet eftersom man får bläddra igenom mängder av sidor för att hitta guldkorna. Perfekt att spana in live alltså.

Men det gick ju inte att låta bli dessa tyger heller:
Harlekinrutor, Interlock.
Jag tänker mössa med, eller utan, blomma.

Velour. Rosa med svarta prickar.
Jag knep den sista halvmetern! :)
Tänker mössa med svart blomma.

Och på Syfestivalen finns massor med smyckesdelar.
Jag köper ju såklart berlocker. I massor!!
Imorgon visar jag resten av mina nya tyger!
Vi ses!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...