Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 31 mars 2011

Sydag!


Nelly har varit hostig ett par dagar och då kommer tanken så klart på att hon kanske borde vara hemma... och dagen då jag ska sy är ju lätt att ta bort...eller?! Alla hemma-arbetandes dilemma? Hon var i allafall pigg så vi gick till förskolan. Där var det inga problem, alla barn hostade just nu till höger och vänster så de välkomnade även henne.

Nu får jag massor gjort, fast det är så seeegt. Jag stryker vliseline på väskor och det tar sån tid. Passar bra att blogga samtidigt. Strykjärnet ska stå på samma punkt en bra stund och då hinner jag skriva ett par meningar. Så just nu vandrar jag fram och tillbaka mellan strykbräda och dator. Så jag får motion också! Perfekt!

Jag kommer inte att kunna visa några färdiga resultat idag för jag har inte fått mina etiketter än. Och fick precis reda på att det tar ytterligare 6 arbetsdagar! Trist... Men jag syr väl så långt jag kan på varje grej. Jaja, sånt är livet... ett ilands-problem skulle man kunna säga t.o.m. ;)

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...