Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 23 mars 2011

Dålig planering!


Mitt i syandet inför minimässan så tar mina etiketter slut!! Skit också. Idag hade jag 6 etiketter kvar och minst 20 grejer utklippta för att sys! Jag håller på och beställer, men det är lite mailande fram och tillbaka eftersom det är nytt namn och så vill jag ha en till variant. Ni får snart se... Leveranstiden är 5-10 dagar så det är ju inte ens säkert att jag har dem nästa vecka.

Det får tyvärr bli några produkter utan etiketter. Trist, men så får det bli. Och det är ju en världslig sak, som Karlsson skulle ha sagt!

Så vill du beställa något får du vänta eller vara utan etikett...
Tips: Vimplar har ingen etikett så beställ en så´n vetja! ;)

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...