Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 10 mars 2011

Drömdagen som försvann

Idag skulle vara min första sydag! Nelly på förskolan i några timmar och jag framför symaskinen. Jag har riktigt längtat!

Men inatt var vi vakna med en gråtande, febervarm liten Nelly som var så ynklig. Och idag har jag inte sytt ett stygn... Jag får sitta här, bredvid i soffan med datorn, men ve mig om jag går härifrån! Hon har sovit lite. Då klippte jag ut fyra tunikor och bakade kakor till fredagsfikat som jag har imorgon på jobbet. Mer hanns inte med. Jo, jag sov visst lite också eftersom jag missade att göra det inatt.

Så, här ser ni hur mina tyger väntar....

...och väntar

...och väntar...


- Ge inte upp, vänner, snart kommer jag till er igen! (Ska bara finta bort Nelly först...)
Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...