Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 17 mars 2011

Besked från Bolagsverket!


Tjoho! Nu äger jag ett företagsnamn! Det blev inte riktigt som jag tänkte från första början och det innebär en del fixande med adresser, visitkort, etiketter m.m. Men jag har ett namn jag gillar och som känns bra ända in i magen!

Härmed heter mitt företag Oopsie Nelly of Sweden.

Jag kommer att använda bara Oopsie Nelly för det mesta. Of Sweden är snyggt men det bli lite långt i mailadresser och så...

Under en övergångsperiod kommer båda namnen användas och så byter jag ut det allt eftersom jag hinner och kan. Den här bloggen t.ex. Kan man byta namn utan att man måste göra en ny? Etiketterna kostar så pass mycket att jag använder upp dem jag har innan jag beställer nya. Mailadressen? Kan man ändra den?

Ja, det är mycket att ta tag i, men jag är glad ändå!!

Kraaam!


1 kommentar:

  1. Toppen att det löste sig!!!! Jag gillar det "nya" namnet! Som du säger, of Sweden låter snyggt. kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...