Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 3 mars 2011

Nya tyger!


Ljuvliga muffins m.m.Nytt om namnet:
Jag har precis fått kontakt med ett ombud för namnägarna!! Han kunde inte ge medgivande för att använda namnet men skulle lämna över ärendet till de kanadensiska advokaterna. Läskigt. Ännu läskigare att han rådde mig att inte använda namnet förrän jag hört något. Shit! Tänk om jag blir stämd... lilla jag!!! Buhu.

Nu måste ni verkligen hålla varenda tumme för att de stora elefanterna ger sitt medgivande till mig. Annars har jag en massa etiketter att slänga och ett huvudbry för att hitta på ett nytt namn... Vill inte! Jag gillar mitt oopsie...

Så jag ligger lågt med att sälja något nu. Hoppas de svarar lika snabbt som den första killen gjorde. Det tog 1 timme det. Annat än svenska myndigheter... ;)

Kram E.

2 kommentarer:

 1. hej,jo jag blev fångad vid cupcakes-tygen och är intresserad av vart du köpte dom,alltså dom prickiga med hjärtan och cupcakes på, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är köpta på Skroten i Kinna. Fanns med rosa, blå eller lila botten.
   / Elisabeth

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...