Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 30 mars 2011

Sista tygjakten på ett tag!

Nu har jag bestämt mig för att åka till Skroten i Kinna på fredag efter jobbet. Där ska jag jaga efter lite vårtyger och annat smått och gott. Är det något tyg du saknar här på bloggen får du höra av dig senast torsdagskväll för att jag ska kolla upp det på min tygjakt.

Sedan kommer jag att ta det lugnt med tyginköp ett tag. Kommer att bli skitsvårt, men jag ska verkligen försöka. Man skulle kunna säga att jag har köpstopp. För det funkar ju inte att jag köper på mig en massa. Hur kul det än är. Och tyvärr kan jag inte heller jaga halva västsverige runt då någon vill ha något. Det är nämligen också så kul... att hitta det där perfekta tyget åt någon som då blir jätteglad. Men, det är ju inte alls lönsamt och jag måste bli lite mer ekonomisk nu om jag ska överleva med Oopsie Nelly.

Så, hör av dig snabbt om du har önskemål, för sedan får du så att säga "taga vad jag haver".

Kram på er alla!
Elisabeth
ps: Du har väl inte missat mig på Facebook? Gilla mig!! ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...