Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 17 mars 2011

Justeringarna har börjat.

Funkade att byta bloggadress. En del kanske blir snopna nu när bloggen verkar vara borta. Hoppas ni hittar tillbaka via google eller facebook. Sprid gärna om ni vet någon som brukar kika in här. Det är alltså bara att ta bort daisy och bindestrecket. oopsienelly ska det vara.

Så snart Thomas hinner hjälpa mig med bannern här ovanför så ska det stå rätt där också! I helgen kanske...

Jag känner mig jätteglad över mitt namn! Tänk att jag äger det nu!! Det är bara mitt!! Mohahaha...

(Ursäkta, mitt ögonblick av galenskap där)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...