Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 3 mars 2011

Jahapp...


According to the Canadian lawyers Irwin Toys/Itoys have gone into bankruptcy and the lawyers ar no longer instructed. The rights to the trade mark may have been assigned to someone else, or may be in the future. We do not know. I’m sorry therefore that I cannot be of any further assistance to you.
Kind regards,
Jeffrey Parker

Efter några mail fram och tillbaka kom slutligen detta... Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Nu ska det bli spännande att se vad Bolagsverket säger. (Itoys är alltså de som "äger" Oopsie Daisy")

Hmmm... fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...