Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 19 mars 2012

Nya kakfat

Nu har det borrats här igen... Får se vad nacken säger om det den här gången. Sist jag var borrtokig straffades jag hårt med nackont som strålade ut till huvudvärk i två veckor... Hu då! Men på något vis är det ändå värt det... så knäpp är jag! :)
Det här är en tillfixad variant av den här.
 Nedersta fatet var för platt så det vickade.
Nu  står det stadigt igen!
Gräddkanna och Gröna Anna

Äntligen.. en röd variant.
39 cm högt och 23 cm brett.
Men det nedersta fatet är ovalt.. så det känns lite mindre än övriga jag gjort.
Engelskt porslin och Gefle Vinranka.

Idag har jag hunnit med mycket! Känns skönt med en produktiv dag. 
På onsdag är det Göteborg och Driva-projektet igen så då blir det lugnt här. Vi ses!
Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...