Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 14 mars 2012

Sista mössorna!

Dramatisk rubrik va´?! :)

När det bara finns en liten bit kvar på ett trikåtyg syr jag upp något av det. Det kan ju inte ligga där på bild om det inte räcker till en mössa i största storleken liksom. Vill inte komma med tråkigt besked om någon vill beställa.

Så nu har jag sytt upp en sista mössa i svamptyget och en sista i apor & lejon. Ganska små mössor blev det. Räckte inte till större...
Storlek 48 (apor & lejon) och 46 (flugsvampar)
Dessa följer med på minimässan, men vill man köpa dem direkt nu går det så klart också bra! 120 kr/st.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...