Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 12 mars 2012

Nu är det klippt!

Jag ber om ursäkt för mina dåliga rubriker emellanåt... :) men nå´t måste man ju skriva och jag är inte den som klurar länge på det. Tar första bästa som poppar in i huvudet! Idag blev det så för jag har nämligen bara klippt!! Klippt och klippt. Det är så tråkigt, men en förutsättning för att göra nästa steg... sy!  

Fast det blir inget sytt idag! För nu vill jag hämta min Nelly! Vädret är underbart och jag har ju lovat mig själv att hämta henne tidigare när det går... Nu får det gå! Så det så!

Se, inte blir det särskilt roliga bilder av det klippta....men fina tyger är det ju.
Ska bli: tunika, klänningar, mössor, väska, necessär... m.m.
Men det får bli en annan dag!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...