Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 12 mars 2012

Måndag

Sydag idag. Med Alex hemma eftersom det är studiedag. Men han är ju hyfsat självgående så jag får nog en del gjort ändå. Måste bara hålla koll så att han inte sitter vid datorn hela dagen!

Jag har plockat runt bland halvfärdiga projekt och funderat över vad jag ska ha med mig på vårens mässa och marknad. Den 12 april på Grand och den 4 maj på torget. Mer info kommer så klart! Jag har några beställningar som jag också ska börja på så smått. Det var ingen brådska dock sa hon...och då är jag inte den som stressar. Jobbar bäst med lite press på mig.

Jag har en del att göra, men jag skulle ändå behöva mer om detta ska bli långvarigt. Jag går runt men det vore trevligt att kunna ta ut en slant då och då också. En 60%-lärarlön gör ingen fet! ;) Fast jag är försiktigt optimistisk även om beställningarna inte haglar över mig. Jag har runt 100 besökare varje dag här! Det är helt fantastiskt! Jag ökar sakta men säkert min räckvidd. Det måste ju ge resultat. Jag har grejer på gång under våren, som Driva-projektet t.ex., och så fort jag har råd ska jag skaffa mig ett domännamn och en liten shop. Det kommer att bli bra det här! :)

Jag återkommer med bilder under dagen. Fast först är det lite utklippning som gäller, inte så kul att fota.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...