Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 14 mars 2012

Somrig tunika!

Till en liten tjej som är så söt, så söt! ;)

Jag har testat något helt nytt. La upp en fråga på Facebook. Gå in och kika (och svara) du också! Man kan klicka i vad man tycker angående min senaste ballerinakjol:

Det var lite kul. Ibland är det svårt att själv ta alla beslut. Jag kan sakna ett par bollplank då och då. Funkar detta så är det ju en rolig grej att använda sig av när man behöver just det! Får se om jag får några svar.

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...