Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 16 mars 2012

Är man lite kändis nu då?

För ett tag sedan blev jag tillfrågad att vara med på en intervju för bloggen I love Borås. Jag svarade på några frågor via mail. Sedan dess har jag kollat in på bloggen då och då. Idag när jag kikade in så upptäckte jag att min intervju varit inne sedan i onsdags. Kul!

Du kan läsa den här.

Det var roligt formulerat att jag bestämde mig för att finna kärleken i Borås... låter som om Borås är en bra stad att hitta kärlek i... Jag vet inte om det var därför jag åkte hit direkt, men det blev ju så. :)

Det är i alla fall kul att få vara med. Hoppas fler hittar mig nu. Jag är så glad för alla som lägger ner tid för att hälsa på mig här!! Tacksam!

Nu är det fredagsmys.
Thomas är på fest så jag och barnen passar på att äta fiskbullar! Världens käk!
Imorgon ska jag på loppis i Herrljunga. Hoppas på fina porslinsfynd.
Kram E.

ps: Kom på att jag inte visat ett förkläde jag sydde för ett par veckor sedan...
Till en hästtokig tjej:


1 kommentar:

  1. Sååå fiiint och hon kommer att bli så nöjd!
    Jättekul att du är med på Borås bloggen!!
    Kram kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...