Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 12 april 2012

Nu är det bråda tider!

Vid två idag ska allt vara packat och klart för avfärd mot centrala Borås och Grand hotell!
Då är det tjejkväll mellan 17 och 21
Där står jag med en massa grejer tillsammans med me&i, House of Lola, maxibusius, Shine by Maria, att inspireras - annasofia, memej, m.fl. Har du Facebook kan du gå in på vår evenemangssida och se alla utställare där!
Vi bjuder på snacks och utlottningar. Fri entré såklart!

Jag syr nu ihop de sista sakerna jag påbörjat under veckan. Jag har fler på gång, men får välja ut de jag helst vill ha med! Jag är nog lite av en tidsoptimist och trodde jag skulle hinna mer.

De här två sakerna blev klara igår i allafall:
Haklapp Shabby chic och sommarfin
Dagiskasse som känns somrig!
Jag gillar verkligen detta tyg!
Efter en mässa eller marknad brukar jag satsa på lite inköp av något slag. Oftast tyg. :) Den här gången är jag som vanligt jättesugen på det, men jag har något spännande på gång också... Så jag får nog investera i något annat den här gången. Snart får ni se!
Kram E.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...