Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 16 april 2012

Dagens...

Mer än så här har jag inte sytt än idag.
Dregglis av den sista biten Elephants in love

Men jag har inte rullat tummarna direkt! Jag har strukit på vliseline (kan vara det tråkigaste som finns) och sytt på etiketter (inte heller så kul, men då händer det iaf något). På mässan sålde jag några små börsar och kulpåsar så det känns som en bra grej att sy upp inför torgmarknaden den 4 maj. Dessutom ganska kul. Både att kombinera ihop tyger och sy ihop.

Och kul vill man ju ha på jobbet, eller hur!?

Det där hemliga jag håller på med är inte så spännande egentligen... jo, för mig såklart, men det är något jag nämnt förr. Jag berättar nu... 
Jag håller på att fila på en webshop! Häpp! Jag har köpt mig domänen oopsienelly.se. Skriv in det nu och ni kommer till ett meddelande om att butiken inte är öppen än, men där ska det alltså snart finnas en webshop! Vansinnigt kul tycker jag. Men sedan ska ju folk hitta dit och gärna handla också. Så vi får väl se. Jag har i allafall inte råd att öppna den riktigt än, men jag sparar och gnetar. Snart så...

Därför är min mailadress ändrad här till höger. Men hotmailadressen funkar fortfarande. De går till samma ställe liksom. 

Det är mycket med det tekniska i alla fall. Jag är ju en riktig datanörd, men det är mycket jag inte fattar, så emellanåt känner jag mig som en idiot. 

Nu ska jag fortsätta med det jag förstår mig på... sy!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...