Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 25 april 2012

Tävlingstips!

Kära nån, vilka fina burkar!
Jag kan inte annat än länka.
Håll tummarna!Vinn en valfri Cotton Candy-burk från O-Råsa.se!

O-Råsa är ett familjeföretag i första generation med inriktning på kvalitetsprodukter till bra priser. Vi vill erbjuda er produkter som inte redan finns i Sverige eller som finns i liten skala och inte hos de stora kedjorna. I första hand har vi inriktat oss på inredning och barnartiklar."Vinn en valfri Cotton Candy-burk från O-Råsa.se i MansonDusts blogg!"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...