Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 13 april 2012

Puss och kram gott folk!

Tack alla ni som kom på vår Tjejkväll!
Hoppas ni hade lika trevligt som jag hade det!

Nu tar jag lite helg.
Det har varit en minst sagt intensiv vecka! 

Jag har ju svårt att hålla mig borta härifrån men jag har även utvecklingssamtal att planera och omdömen att skriva i helgen, så jag får nog ställa in mig på att vi ses igen på måndag (sydag vet ni! ).
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...