Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 18 april 2012

Mer kul

Denna gången med ugglor!


Precis hemkommen från Kinna/Skene och Skroten.
Jag skulle bara handla några grejer, men det var svårt!!
Kom i allafall hem med massa tyll, så nu ska här tillverkas tutu´s till marknaderna framöver.

Det fanns så många fina färger och tyll med paljetter som jag bara trodde fanns i svart och vitt på nätet. Är dubbelt så dyr som vanlig tyll, men blir ju helt ljuvlig i kjolarna! Jag hade kunnat handla hur mycket som helst! Men nu fick jag säga till mig själv på skarpen att bara välja det absolut viktigaste! Därför blev det ingen lila och blå tyll den här gången... men vill någon ha det så måste jag ju tyvärr åka dit igen. Tihi...;)

Jag har i allafall nu rosa i tre nyanser och tyll med paljetter i grönt och rosa. Mums!

Ha en bra onsdag, vänner!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...