Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 16 april 2012

Kul!

Två nya kulpåsar.
En till salu, en ska Alex ha. 
Gissa vilken...Dessutom så har jag bokat bord på vårmarknaden i sta´n! Alltså den stora under Kristi Himmelfärdshelgen, 18-19 maj. Ska bli så kul!

Jag ska stå tillsammans med Minna som driver Minnas gårdsbutik i Tvärred, Skärvenäs 101, mot Ulricehamn. Nu ska vi bara lösa den lilla detaljen marknadsbord... Hmmm... Någon som har ett ståendes någonstans? :) 

Mer info kommer när det närmar sig. Var vi står t.ex.... marknaden är ju rätt stor!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...