Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 29 april 2012

Lite lagom förvirrad!

Vi har varit på Lekfortet idag och det skulle jag självklart blogga om när vi kom hem. Men inte här, tänkte jag, utan på min mer "privata" blogg. Där är jag dock inte lika aktiv så min vana trogen går jag in här och lägger upp en massa bilder från vår härliga lekdag. Massa bilder! 

När jag upptäcker mitt misstag visar det sig som tur är vara väldigt lätt att bara kopiera hela inlägget och flytta det. Puh! 

Jag bjuder såklart på en lekbild här också.... innan mössa och jacka åkte av i det fina vårvädret!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...