Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 22 april 2012

Så här är det...

...jag är lite dålig på att blogga nu känner jag.  Det blir nog inte bättre den närmaste veckan i allafall, för imorgon kommer mina föräldrar på besök och stannar en vecka. Det ska bli mysigt att få rå om varandra. Jag jobbar så klart som vanligt tre dagar i veckan så de "sydagar" då jag är hemma får vi ju utnyttja för att umgås. Samtidigt har jag två marknader att förbereda, varav den ena är stora vårmarknaden i sta´n! Så bloggandet är nog det som får stryka på foten ett tag. Jag hoppas ni inte försvinner alldeles på grund av detta! Jag skulle sakna er! Och jag är snart tillbaka som vanligt igen!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...