Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 16 juli 2012

Livstecken

Här är det dåligt med aktivitet! Men i verkliga livet är det desto mer aktivitet just nu! Om tre dagar är det VIP-fest i vår butik Lite Rosa. Och om fem dagar öppnar vi på riktigt, för alla! Tänk om det inte kommer en människa!! Ångest!

Vi fyller på vår lokal för fullt. Det blir bara finare och finare! Även om det känns som om vi har massor att göra, för vi har så många idéer, så känns det ändå som om vi kommer att fixa det i tid. Vi kommer säkert att få vänta lite med vissa idéer, men så länge vi inte avslöjar allt vi tänker så är det ju ingen som märker vad som saknas! Dessutom är det kul att komma med lite nytt då och då. Vi ska liksom aldrig vara färdiga, för det ska vara roligt att hälsa på hos oss och hitta nya grejer varje gång!

Igår var jag och Thomas på Kent i Göteborg! Det var fantastiskt bra. Thomas är fortfarande hängig och har något vajsing med magen. Han är inte så sprudlande att vara med direkt, vilket han faktiskt är för det mesta i vanliga fall, men vi hade mysigt igår ändå. Bara att få komma iväg och bo på hotell är ju lyx!!
Jocke BergInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...