Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 24 juli 2012

Jag har semester

Kan så klart inte låta bli att greja lite, men jag tar det väldigt lugnt. Fixade momsredovisningen igårkväll och en stoooor sten föll från mina axlar. Det jag måste göra nu är mest kul.

Idag kom Malin förbi med rosor. :)
Rosor hon fått av mig som tack för de fina cupcakesen hon gjorde till vår VIP-öppning.
Anledningen till att jag fick tillbaka dem var att de skulle bort ett par dagar och eftersom rosorna var så fina just nu hade hon inte hjärta låta dem vissna bort i ett tomt hem. Därför får de nu vissna bort hos oss, medan vi beundrar dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...