Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 6 juli 2012

Puh!

Försenade på Kallax igår. Vi skulle byta plan och spendera 2 timmar på Arlanda med att bl.a. äta på mcDonalds. Men det blev 2 timmar på Kallax istället, matcheckar från SAS och varsin tidning eftersom checkarna aldrig tog slut! Inte så kul men; Gratis är gott!! :)

Idag då en ny torgfredag... Började bra. Inte så mycket försäljning men trevliga människor och grannar som sålde honung och choklad. Klockan tolv öppnade sig himlen!! Jag försökte flytta in mina grejer under taket... Då upptäckte jag att taket läckte. Det var som att stå i ett stilla duggregn. Dröjde inte länge så var allt blött. Då gav jag upp! Det är ju inte så att jag kan köpa nytt om det blir förstört direkt...

Jag hade verkligen behövt sälja lite nu när vår premiär närmar sig. Vi har ju lite att fixa...

Trist!
Tröstar mig med fredagsvin, mysig lördag med mina goa vänner och fix i lokalen på söndag... Efter regn kommer solsken sägs det ju...
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...