Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 30 juli 2012

Ff semester

Visst är jag duktig på att hålla mig borta härifrån?! Nästan en vecka sedan sist.

Ikväll gjorde jag klar en ny tutu. En lite tokig variant i grönt och turkost med rosa små rosor och olika längder på tyllen. Jag är själv inte så förtjust i randiga ballerinakjolar, men den blev riktigt cool faktiskt. Inte så där sockersöt, men inte tuff heller... Lite tokig som sagt!
Imorgon ser det ut att bli tråkigare väder så jag tänker fylla på butiken!
Är så mycket jag vill göra bara så risken är väl att jag börjar på hundra saker och så blir inget klart... Det är så det brukar bli! Men jag ska försöka vara disciplinerad! 
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...