Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 4 juli 2012

Snart full rulle igen!

Nu börjar semestern gå mot sitt slut!
Så känns det i alla fall efter en dryg vecka här uppe i Luleå. Jag har inte gjort många knop, fast tre barn kräver så klart sitt... men rent "jobbmässigt" har det varit lugnt. Lite tillklippning och en ballerinakjol har det blivit. Och inköp av nya tyger såklart. Men visst får man kalla det semester från Oopsie Nelly trots allt.

Imorgon åker vi hem och då är det full fart mot först torghandeln på fredag, sedan är det Lite Rosa som får ta resten av min tid! Fix och trix och inflytt. Det ska bli jättekul!

Innan jag åkte uppåt gjorde jag en rosa ballerinakjol och vimplar:

Blommorna ska sys på torsdagkväll!
Även en vit ballerina väntar på dekoration...
och den blir riktigt kul att göra...
vänta bara ska du få se...


Vimplar i grönt, rosa, cerise och turkost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...