Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 10 juli 2012

Snurrigt!

Det är så sjukt mycket att göra nu!
Men samtidigt är det så kul!!
Om 8 dagar öppnar vi vår lokal för allmänheten! Vip-kväll den 18:e och för alla den 20:e. Det är inte många dagar... och skulle ni se den nu så bidde ni besvikna. Men man hinner ganska mycket på 8 dagar och nu är det mest städ och fluff kvar! Roligt fluff!! 

Här hemma har Thomas haft magsjuka... eller så är han utarbetat. Jag hoppas nästan på det senare för är det något jag inte har tid med nu så är du just att vara sjuk... Vi håller tummarna (och andan... för att inte smittas!)

Nu ska jag fixa lite!
Vi ses!
E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...