Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 18 juli 2012

En tjuvtitt...Jag tycker själv att vi har det så fint!!
Vill knappt gå därifrån!

Hoppas vi ses någon dag!

Vi har bestämt att ha öppet onsdag, fredag och lördag. Men vi vet inte riktigt när vi börjar med det. Det är ju så mycket annat man vill och behöver göra under sommaren... vara med sin familj t.ex. Jag har varit lite frånvarande ett tag...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...