Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 7 september 2012

Enmånadskalas

Har tyvärr inga roliga bilder att visa, men imorgon är det kalas på Lite Rosa!! Vi har haft öppet, på riktigt i 1st hel månad. Kom förbi någon gång mellan 11 och 14 så bjuder vi på kakor och hallonsoda. Kan finnas kaffe också om det inte tar slut! Vi hoppas såklart på många fikagäster imorgon!!Kram E.

ps: Kanske bäst att du skyndar in imorgon förresten... Nelly är med mig och hon är en riktig liten fikatant, så kakorna kan ta slut snabbt!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...