Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 24 september 2012

Favorit i repris


Jag letar reda på gamla bra bilder eller tar nya eftersom vi tänkt göra en folder till Lite Rosa. Vi vill visa vad vi har att bjuda på i vår fina butik. Våra flyers som vi har idag säger inte så mycket och kräver att man har ett så pass stort intresse av att ta reda på vilka vi är att man går in på vår blogg: www.literosa.se. Och det är ju ganska mycket att kräva i dagens "brus". Så, för att göra det enklare för människor att upptäcka oss samlar vi nu bilder i en folder! 

Med just dessa vill jag visa hur söt flugsvampstunikan är! Med jeans blir det genast mer påklätt så här på hösten. En liten röd kofta hade suttit fint på, men det har inte Nelly någon... än. :)

Nu ska den lilla damen på bilderna sova, så vi ses en annan dag!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...