Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 24 september 2012

Ny lampa

Lampa som en ballerina!
Kommer in i butiken på onsdag.
349 kr
(komplett, färdig att användas)

Just nu har jag ingen inspiration. Det är ju sånt där som kommer och går. Jag tycker det går lite trögt med försäljningen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Idéer på vad jag vill göra finns och blir över, men hur ska jag öka försäljningen? För tyvärr är det ju så krasst att hur mycket jag än älskar detta pysslande så kan jag inte fortsätta hur länge som helst utan en liten inkomst. 60% lärarlön gör ingen fet... Just nu äter hyra, moms och skatt upp en hel del varje månad. Gu´ så tråkigt! ;)

Tyvärr är det inget alternativ att börja ta upp beställningar igen för det hinner jag inte med i nuläget. Jag vill istället att alla människor ska hitta vår butik, men det tar tid... jag vet! Framöver ska vi i allafall vara med på en minimässa och en julmarknad här i Borås. Det är vad vi vet än så länge. Jag vill gärna vara ute mer. Det är så kul att träffa människor, men det var ju det där med tiden...

Så hjälp mig nu att sprida vår butik. Det finns så fina grejer där!! Malin gör så coola saker och jag gör det där gulliga småpluttret. Värt ett besök, speciellt om du letar efter något unikt och lite annorlunda. En present som ingen annan kommer att komma med! 
Välkommen!
E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...